Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Επιτάλιο: Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει το δράστη στη δολοφονία του βενζινοπώλη



Επιτάλιο: Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει το δράστη στη δολοφονία του βενζινοπώληΕπιτάλιο: Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει το δράστη στη δολοφονία του βενζινοπώληΤα μέλη της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Πατρών, την περασμένη Πέμπτη, φέρονται ως οι υπ’ αριθμόν ένα ύποπτοι για την δολοφονία του βενζινοπώλη που
Επιτάλιο: Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει το δράστη στη δολοφονία του βενζινοπώληέγινε στις 30 Οκτωβρίου στο Επιτάλιο Ηλείας. Σύμφωνα και με πληροφορίες του Crimes On Air, τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, οδηγούν προς αυτή την εκτίμηση
Στις 3.25 το μεσημέρι της 30ης Οκτωβρίου δύο ληστές με μηχανάκι έφτασαν στο πρατήριο της BP στο Επιτάλιο. Με το πρόσχημα της προμήθειας καυσίμων οι δράστες πλησίασαν τον 65χρονο ιδιοκτήτη Θανάση Ευθυμίου. Προηγήθηκε διαπληκτισμός πριν ο ένας από τους δύο ληστές πυροβολήσει εν ψυχρώ.
Οι αστυνομικοί μετά από οργανωμένη επιχείρηση την περασμένη Τετάρτη, συνέλαβαν έναν 55χρονο Έλληνα και τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 38, 31, 28, 22 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα δυο άτομα.
Την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε πως μετά από πολύμηνες αστυνομικές έρευνες εξακριβώθηκε ότι οι πέντε δράστες, μαζί με τους δυο που αναζητούνται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με δομημένη και διαρκή δράση και ενεργώντας κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, είχαν διαπράξει πληθώρα ληστειών και διαρρήξεων με διαφορετική σύνθεση, κατά περίπτωση.
Από την αστυνομική ερεύνα έχουν εξιχνιαστεί, μέχρι τώρα, τέσσερις ληστείες και 20 κλοπές - διαρρήξεις, τις οποίες είχε διαπράξει η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα κατά το τελευταίο τρίμηνο στις περιοχές τις Αχαΐας της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα πιστόλι κρότου αερίου, δυο γεμιστήρες, είκοσι εννέα φυσίγγια πιστολιού, οκτώ φυσίγγια κυνηγητικού όπλου, πληθώρα κλοπιμαίων μεταξύ των οποίων ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και δυο δίκυκλα.
Σύμφωνα με το Crimes On Air, το πιστόλι που βρήκαν οι Αρχές εκτιμάται ότι έχει χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του βενζινοπώλη. Από τη στιγμή που οι αστυνομικοί στον Πύργο είχαν βρει τον κάλυκα από τη σφαίρα που σκότωσε τον 65χρονο, τότε η βαλλιστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...