Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Γαστούνη: Επεισοδιακά Χριστούγεννα για 45χρονο και 67χρονο – θύματα επίθεσης


Γαστούνη: Επεισοδιακά Χριστούγεννα για 45χρονο και 67χρονο – θύματα επίθεσης
Στη φυλακή κατέληξε ο ένας από τους δύο δράστες επεισοδίου που φαίνεται πως έχει τις «ρίζες» του στο πρόσφατο παρελθόν. Ένας 28χρονος από τη Γαστούνη μετά από επίθεση
μαζί με τον αδερφό του, σε έναν 45χρονο και στον 67χρονο πεθερό του, συνελήφθη και έχοντας εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, καταδικάστηκε και οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.Το απόγευμα των Χριστουγέννων οι δράστες σύμφωνα με τις καταγγελίες πήγαν έξω από το σπίτι των παθόντων. Η διάθεσή τους μόνο μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων δεν ήταν αφού απείλησαν έβρισαν τον 45χρονο και τον 67χρονο πεθερό του. Τα δύο αδέλφια είχαν προξενήσει παλιότερα ζημιές σε καφενείο στην πόλη της Γαστούνης και όταν ο ιδιοκτήτης διαμαρτυρόμενος δημοσιοποίησε το συμβάν.
Ο πεθερός του καταστηματάρχη βγήκε να δει τι συμβαίνει έξω από το σπίτι του και ακολούθησε και ο γαμπρός του, όταν δέχθηκαν την επίθεσή των δύο αδερφών, με αποτέλεσμα ο 67χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Η άμεση κινητοποίηση από την Αστυνομία έφερε αποτελέσματα αφού συνελήφθη ο ένας αδερφός, που μετά το αυτόφωρο πήρε το δρόμο για την φυλακή, αφού καταδικάστηκε με ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών για εκκρεμείς υποθέσεις.
Ο καταστηματάρχης όμως την Τρίτη μετέβη και πάλι στην Αστυνομία για να υποβάλει εκ νέου μήνυση μετά την επίθεση, καθώς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, είδε να έχουν προκληθεί και πάλι ζημιές στο καφενείο του.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...