ΤΕΙ Πύργου - Τμήμα ΜΜΕ: Ορκίστηκαν 56 νέοι πτυχιούχοι


ΤΕΙ Πύργου - Τμήμα ΜΜΕ: Ορκίστηκαν 56 νέοι πτυχιούχοιΗ ορκωμοσία μιας νέας σειράς αποφοίτων του ΤΕΙ Πύργου, του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε προχθες το μεσημέρι στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.
Οι 56 νέοι
ΤΕΙ Πύργου - Τμήμα ΜΜΕ: Ορκίστηκαν 56 νέοι πτυχιούχοιπτυχιούχοι αρκετά ευδιάθετοι ορκίστηκαν μεταξύ συγγενών και φίλων και έλαβαν από τα χέρια του δημάρχου της πόλης Μάκη Παρασκευόπουλου και του προϊσταμένου του τμήματος Θανάση Κούτρα, το πτυχίο τους, ανοίγοντας πλέον τα φτερά τους για να πετάξουν, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο εργασιακό περιβάλλον, που το δυσχεραίνουν περαιτέρω οι συνθήκες της εποχής.Ανοίγοντας την τελετή με την ομιλία του ο προϊστάμενος του τμήματος κ. Κούτρας που τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ παράλληλα ανέλυσε το νέο οργανόγραμμα του προγράμματος σπουδών του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ στο οποίο εισήγαγαν νέα μαθήματα εμπλουτίζοντας το γνωστικό αντικείμενο.
Ο δήμαρχος Πύργου κ. Παρασκευόπουλος στη συνέχεια απευθυνόμενος τους νέους πτυχιούχους στάθηκε στις σημερινές δυσκολίες αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισής τους είτε σκύβοντας το κεφάλι, είτε κυνηγώντας την πρόκληση.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ