Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Νάνα Μούσχουρη: Η τραγουδίστρια της HTTAΣ – Ουστ!


Νάνα Μούσχουρη: Η τραγουδίστρια της HTTAΣ – Ουστ!Αν η Σοφία Βέμπο, ήταν η τραγουδίστρια της νίκης, σε δύσκολες μέρες, η Νάνα Μούσχουρη είναι η «τραγουδίστρια της ήττας» πια!

Η κ. Μούσχουρη,στις πιο δύσκολες ώρες , έκανε δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, που δεν θάκανε ούτε η Μέρκελ, της οποίας μάλιστα δηλώνει και … θαυμάστρια των έργων της.
Τι έπαθε η Μούσχουρη, που έκανε καριέρα με τα «παιδιά του Πειραιά». ( Λέγοντας το βέβαια, χειρότερα από τη Μελίνα) . Μέχρι και ευρωβουλευτής έγινε…
Η Μούσχουρη εμφανίζεται
«οργισμένη για την κατάσταση στην Ελλάδα» εμφανίζεται , σε συνέντευξή της στηWelt Online:
Μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη περισσότερο απ΄ ότι η Ευρώπη την Ελλάδα»
«Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και το θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα»
«Με τη στάση της Merkel συμφωνώ απόλυτα»
«Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους»
«Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε., ζούσαμε σε ένα ψέμα. Σε μια ψεύτικη ευημερία»
«Κατανοώ με τη στάση των γερμανικών ΜΜΕ απέναντι στην Ελλάδα» (η ερώτηση σφορούσε στο δημοσίευμα του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου)

Και εμείς αλλάξαμε γνώμη για τη Μούσχουρη, που τόσες συναυλίες της κάναμε στα Ηρώδεια . Αξίζει να το πούμε, αυτό που σκεφτόμαστε! Ουστ!

ΠΗΓΗ: pamelouketo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...