Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Νέα... «παράνομα» από την Περιφέρεια

viasmosΣύλληψη ημεδαπού για βιασμό
Συνελήφθη στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 27 ετών ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα κλοπής σε βάρος μιας 18χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη κατήγγειλε ότι, στη Πάτρα, μετά από νυκτερινή έξοδο με τον 27χρονο, αυτός μέσα στο σπίτι της, την βίασε και εν συνεχεία εξύβρισε και απείλησε τόσο αυτή όσο και μια 19χρονη φίλη της, που ήταν μπροστά στο περιστατικό ενώ φεύγοντας επιχείρησε να αφαιρέσει δυο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.
Η 19χρονη εξετάστηκε από αρμόδιο ιατροδικαστή.
Ο συλληφθεις οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενωπιον του κ. Ανακριτή.
Συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι δυο αλλοδαποί, με πλαστά χαρτονομίσματα.
Κατασχέθηκαν συνολικά 25 πλαστά τραπεζογραμμάτια των 20 ευρώ.
Συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, εντόπισαν τους δυο αλλοδαπούς στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου να κατέχουν 25 συνολικά πλαστά τραπεζογραμμάτια των 20 ευρώ τα οποία επιχειρούσαν να διαθέσουν στην αγορά.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη αλιεία στη λίμνη Τριχωνίδα.
Συνελήφθη στη λίμνη Τριχωνίδα, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 45 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη αλιεία.
Ειδικότερα στα πλαίσια αντιμετώπισης της παράνομης αλιείας στη λίμνη Τριχωνίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, αστυνομική επιχείρηση με τη χρήση ταχυπλόου σκάφους και τη συμμετοχή Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς κατά την οποία συνεληφθη ο 45χρονος.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αλιευτικό σκάφος του 45χρονου καθώς και έντεκα λάμπες και έντεκα μπαταρίες τις οποίες χρησιμοποιούσε κατά την αλιεία.
Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης αλιείας, στη λίμνη Τριχωνίδα, πραγματοποιούνται συχνότατοι αστυνομικοί έλεγχοι στις παραλίμνιες περιοχές Ματαράγκα και Καψοράχη Αιτωλοακαρνανίας και έχουν βρεθεί έως σήμερα και κατασχεθεί ως πειστήρια, τα εξής :
• Τέσσερις βάρκες.
• Πενήντα δυο μπαταρίες αυτοκινήτων.
• Είκοσι τρεις λάμπες.
• Δεκαπέντε φιάλες υγραερίου.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.
Συνελήφθη ημεδαπή στον Άραξο που κατείχε και διακινούσε λαθραία τσιγάρα.
tsigaraΚατασχέθηκαν 960 πακέτα τσιγάρων.
Συνελήφθη στον Άραξο Αχαΐας, από Αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κάτω Αχαΐας και Βάρδας, μία ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 36 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν έρευνα σε παράπηγμα καταυλισμού, που διέμενε η 36χρονη όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 96 κούτες τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 36χρονης θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...