Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Πηνειού: Το ΔΝΤ απάντησε σε e-mail για την τύχη της ΔΟΥ Γαστούνης


Δήμος Πηνειού: Το ΔΝΤ απάντησε σε e-mail για την τύχη της ΔΟΥ Γαστούνης

Πηγή

protinews.gr
Μπορεί να φαντάζει απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Το ΔΝΤ απάντησε στο Δήμο Πηνειού για το θέμα της ΔΟΥ Γαστούνης. Υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή είχε
στείλει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικό υπόμνημα ενημερώνοντας το ΔΝΤ για την επιχειρούμενη μεταφορά της Εφορίας στην Αμαλιάδα.
Πέραν των άλλων τόνιζε ότι αυτή επιχειρείται να γίνει με ψεύτικα στοιχεία και δεδομένα ενώ διευκρίνιζε ότι η εν λόγω απόφαση του Υπ. Οικονομικών δεν έχει να κάνει με την περικοπή δαπανών καθώς ο Δήμος Πηνειού προσφέρει ακόμη και κτίριο για τη στέγαση της ΔΟΥ. Χθες το απόγευμα  η Δημοτική Αρχή έλαβε απαντητική επιστολή από το γραφείο της Κριστίν Λαγκάρντ.
Συγκεκριμένα με σχετικό mail το ΔΝΤ ευχαριστεί το Δήμο Πηνειού για την ενημέρωση και παράλληλα  ενημερώνει  το Δήμαρχο Αλέξη Καστρινό ότι ήδη το θέμα έχει προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Να σημειώσουμε εξάλλου ότι ερώτηση για τη ΔΟΥ Γαστούνης κατέθεσε χθες στη Βουλή και ο Πρόεδρος του "Αρματος Πολιτων" Γιάννης Δημαράς.
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Πρώτη" της Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...