Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΈΚΤΑΚΤΟ: Αισιόδοξη η Αστυνομία για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων


Αισιόδοξοι είναι οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας πως οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σύντομα και εντελώς αναίμακτα σε ένα αίσιο τέλος.
Ωστόσο, επειδή αυτή την στιγμή, οι διαπραγματεύσεις που γίνονται από Αξιωματικούς διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ και από ανθρώπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη μέσα στο χώρο του επισκεπτηρίου των φυλακών, απαιτείται νηφαλιότητα από όλες τις πλευρές.
Υπενθυμίζουμε, ότι ο Βλαστός μαζί με τους συνεργούς του, μέλη της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς», έχουν ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους και στις φυλακές έχουν εγκλωβιστεί και 25 πολίτες, συγγενείς και επισκέπτες των κρατουμένων.
Ο Π. Βλαστός, όμως, φαίνεται έχει αντιληφθεί καλύτερα από τον καθένα ότι η προσπάθειά του να αποδράσει, όχι μόνο έχει λάβει τέλος, αλλά και κάθε άλλη του ενέργεια, από μία ψύχραιμη και υποχωρητική απόφαση, δεν θα έχει.. αίσιο τέλος για εκείνον και τους συνεργούς του, ειδικά τη στιγμή που γύρω από τις φυλακές βρίσκονται ακροβολισμένοι και πάνοπλοι δεκάδες άντρες των ΕΚΑΜ! Στην ουσία αυτό που προσπαθεί να κερδίσει τώρα ο Π. Βλαστός, είναι χρόνο και όσα… λιγότερα από τις συνέπειες που θα υποστεί, πέρα από μια επιστολή με αιτήματα που αφορούν τους συγκρατούμενους του.
prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...