Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τον Π. Βλαστό να παραδοθεί - Μερικοί επισκέπτες που είχαν εγκλωβιστεί αφέθηκαν ελεύθεροι

- Είχε προηγηθεί απόπειρα απόδρασης από ομάδα κρατουμένων
- Τα ΕΚΑΜ στις φυλακές και έχει αποκλειστεί ολόκληρη η περιοχή
- Μαζί με τον Παναγιώτη Βλαστό βρίσκονται και δύο κατηγορούμενοι των Πυρήνων της Φωτιάς
- Το όπλο σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη φυλακή από μητέρα κρατούμενου στο επισκεπτήριο
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από νωρίς το απόγευμα σήμανε συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού και σε ολόκληρη την Αστυνομία, όταν απετράπη υπό άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες μία ολόκληρη επιχείρηση απόδρασης με πρωταγωνιστή όπως όλα δείχνουν τον Παναγιώτη Βλαστό.

Η επιχείρηση απόδρασης φαίνεται να ήταν ένα καλομελετημένο σχέδιο με τον Παναγιώτη Βλαστό να έχει προμηθευτεί μάλιστα και όπλο, σύμφωνα με πληροφορίες από μία μητέρα ενός κρατούμενου. Αυτό και μόνο το γεγονός γεννάει τρομερά ερωτήματα για το κατά πόσο οι φυλακές του Κορυδαλλού είναι ξέφραγο αμπέλι και κατά πόσο υπήρξε εσωτερική εμπλοκή για να περάσει ένα όπλο.

Πρωταγωνιστής είναι ο Παναγιώτης Βλαστός ο γνωστός βαρυποινίτης ο οποίος αποπειράθηκε μαζί με άλλους κρατούμενους να αποδράσει και έφθασε ένα βήμα πριν την έξοδο των φυλακών. Εκεί όμως η απόπειρα ματαιώθηκε, αλλά ο Παναγιώτης Βλαστός κατάφερε να κρατήσει ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να μείνουν εγκλωβισμένοι οι επισκέπτες των κρατουμένων.


ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Αργότερα το βράδυ βγήκαν από τις φυλακές Κορυδαλλού εμφανώς ανακουφισμένοι τρεις με τέσσερις από τους 25 επισκέπτες που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα την ώρα που έγινε αποτροπή της απόδρασης και ξεκίνησε η ομηρία για τους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματούχων, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να βγουν και οι υπόλοιποι, καθώς για όλους όσοι πρωτοστατούν στις εξελίξεις, το θέμα τους ή το διακύβευμα τους δεν είναι οι επισκέπτες, αλλά η προώθηση και η δημοσιοποίηση των αιτημάτων τους.

Ο Παναγιώτης Βλαστός εξακολουθεί και κρατάει ομήρους με την απειλή ενός όπλου και οι περισσότεροι από αυτούς είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΣΤΟΥ

Μαζί με τον Παναγιώτη Βλαστό βρίσκονται και δύο κατηγορούμενοι για τρομοκρατία και για συμμετοχή στην οργάνωση "Οι Πυρήνες της Φωτιάς".   Με το που έγινε γνωστή η είδηση, η αστυνομία έστρεψε το ενδιαφέρον της και εκτός φυλακής, καθώς θεωρεί πως η απόπειρα απόδρασης ήταν οργανωμένο σχέδιο και σίγουρα θα υπάρχουν και συνεργάτες. Η προσοχή τους επικεντρώθηκε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας LADA, το οποίο ωστόσο κατάφερε να διαφύγει.

Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρότατες δυνάμεις και κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...