Εκλεβαν σιδεριές θερμοκηπίου και συνελήφθησαν


¨Εκλεβαν σιδεριές θερμοκηπίου και συνελήφθησανΔύο Αφγανούς συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και η ΟΠΚΕ Ηλείας, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι στο… Ι.Χ. αυτοκίνητό τους είχαν σιδεριές
θερμοκηπίων συνολικού βάρους 100 κιλών! Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή Όλγας Τραγανού, αλλά  τον περασμένο Αύγουστο είχαν απελαθεί, μετά από την σύλληψη τους, λόγω εμπλοκής σε τσακωμό με κάτοικο του Τραγανού.
Το βράδυ της Πέμπτης οι δύο αλλοδαποί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς. Αφού τους σταμάτησαν, οι αστυνομικοί είδαν έκπληκτοι ότι μέσα στο Ι.Χ. υπήρχε μεγάλη ποσότητα από σιδερικά. Αφού προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και κατά την προανάκριση προέκυψε ότι τα δύο άτομα είχαν ξηλώσει τις σιδεριές από θερμοκήπια στο Μαρκόπουλο Τραγανού, ενώ κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης των θερμοκηπίων, ο οποίος δήλωσε την κλοπή.
Για τους δύο αλλοδαπούς σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για παράβαση του νόμου περί παράνομης εισόδου και παραμονής στη χώρα και προσήχθησαν χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ