Νέα νίκη για την ΑΕΚ


  • 2
     



 Νέα νίκη για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Κωστένογλου νίκησε με σκορ 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά τη νέα αυτή επιτυχία, η ΑΕΚ έφτασε τους 28 βαθμούς, έχοντας ωστόσο περισσότερα ματς, τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τον Παναθηναϊκό.
Η νίκη απέναντι στον ΠΑΣ ήρθε δύσκολα, καθώς η ΑΕΚ αγωνίστηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν λογίζονται ως βασικοί.
Στο 10′ ο Καράμπελας είχε δοκάρι και στο 15′ έγινε το 1-0 με πλασέ του Κάρλος. Η ΑΕΚ έφτασε στο 2-0 στο 52′ με αυτογκόλ του Πάντου για να μειώσει (2-1) ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κώτσιο στο 73′. Να τονιστεί ότι στον πάγκο του ΠΑΣ βρέθηκε για πρώτη φορά ο Αγγελος Αναστασιάδης και στο 22′ ο τεχνικός έκανε αλλαγή τον Πατσατζόγλου, γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του!
Κίτρινες: Φεργκρούς, Λίλα, Μπεσέρα, Κυριάκος, Μπουζίντ, Αραμπατζής.
Διαιτητής: Γιάχος.
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Κοντοές, Μάκος, Γεωργέας, Κλωναρίδης(61′ Ρίκκα), Κάρλος(77′ Γκερέιρο), Μπέλεκ, Σιαλμάς(66′ Τσίτας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Λίλα(74′ Ντάσιος), Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπουζίντ, Μπεσέρα, Βάντερσον, Σκούφαλης, Ζαϊρί(54′ Κυριάκος), Πατσατζόγλου(22′ Ανδράλας).
troktiko

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ