Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μόνο για κάτι εξαιρετικό…

Δε θα προχωρήσει σε μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Την απόφαση να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο πήραν ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σύσκεψη που είχαν το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο προπονητής συμφώνησαν πως και με την επιστροφή των τραυματιών, ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό, που αρκεί για την επίτευξη των στόχων του. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως θα… κλείσουν τα μάτια. Εφόσον μετά τις 10 Ιανουαρίου βρεθεί κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή, που μπορεί να κάνει τη διαφορά και αγωνίζεται σε θέση που θα μπορούσε να ενισχυθεί η ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν ζεστά.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι Μήτρογλου και Τάτος θα επιστρέψουν στην ομάδα το καλοκαίρι, ο Ντιόγκο θα επανενταχθεί στο ρόστερ από τη στιγμή που δεν βρίσκει πρόταση από τη Βραζιλία, ενώ δεν θα αποκτηθεί τερματοφύλακας παρά μόνο αν αποδεσμευτεί ο Κοστάνσο.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...