ΣΤΟΙΧΗΜA: Γηπεδούχοι για νίκες


 
Ανοίγει το προσεχές Σάββατο η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Serie A με τρεις αναμετρήσεις, οι οποίες περιλαμβάνονται στο κουπόνι στοιχήματος και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Στις 7 μ.μ. η Κίεβο αντιμετωπίζει την Κάλιαρι, 15η στο βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζει την Κάλιαρι και θέλει τη νίκη, ώστε να ξεφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και να ανασάνει βαθμολογικά. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 σκορ στην έδρα της Ουντινέζε, ενώ στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις της μετρούσε δύο νίκες, μία ισοπαλία, ενώ ήταν και το παιχνίδι με τη Μίλαν στο Μιλάνο, στο οποίο επίσης είχε ηττηθεί. Η φιλοξενούμενη Κάλιαρι βρίσκεται λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την αντίπαλο της και σε ενδεχόμενη νίκη θα «ονειρεύεται» Ευρώπη. Με μία μόλις επιτυχία, πάντως, στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, γνωρίζει πως το έργο της θα είναι δύσκολο. Σε καλύτερη φόρμα οι γηπεδούχοι, «καίγονται» περισσότερο για βαθμούς. Είναι το φαβορί και ο άσσος αν και πρόκειται για περίπτωση ρίσκου, θα άξιζε, ίσως, τον κόπο.

Στο κυνήγι των Γιουβέντους και Ουντινέζε, η Μίλαν υποδέχεται τη Σιένα και έχει ως στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Οι πρωταθλητές στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο «μείον δύο» από την κορυφή, παραμένουν αήττητοι για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός ιταλικών συνόρων με τελευταία τους ήττα αυτήν από την Μπαρτσελόνα (2-3) για το Champions League. Ιδιαίτερα παραγωγική η επίθεσή τους και αρκετά «ανοιχτά» τα παιχνίδια τους. Η Σιένα απέχει δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι αναγκασμένη στο εξής να δίνει τα «πάντα» στους αγώνες της. Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στο Μιλάνο, γνωρίζοντας ότι είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, ωστόσο θα «παλέψουν» για την έκπληξη. Όλα τα προγνωστικά «κλίνουν» προς τον άσσο. Καλύτερα, παρά ταύτα, «πληρώνουν» το over και το goal/goal, αν και ως επιλογές είναι ριψοκίνδυνες.

Η ιδιαίτερα ασταθής και φέτος Φιορεντίνα φιλοξενεί τη «λάτρη» των ισοπαλιών Αταλάντα και θέλει ένα «τρίποντο» που θα την απομακρύνει αρχικά από τις τελευταίες θέσεις και μετά ό,τι ήθελε προκύψει. Καλή εντός έδρας, μέτρια εκτός, εξ’ ου και η 14η θέση της στη Serie A. Ηττήθηκε, μάλλον, εύκολα με 2-0 σκορ από την Ιντερ στο Μιλάνο την προηγούμενη αγωνιστική, ήττα που ήταν η 3η σε διάστημα έξι αγώνων. Πολλά, πάντως, είναι τα no goal στα ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, με τα περισσότερα απ’ αυτά να έχουν συνοδευτεί και με under. 4/4 ισοπαλίες για την Αταλάντα, σερί που, αν μη τι άλλο, αξίζει ιδιαίτερης μνείας. Και κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι για πέντε αγώνες, καθώς μετρούσαν και τη νίκη με 1-0 σκορ απέναντι στην Κάλιαρι. Ισοβαθμούν με τους γηπεδούχους, αν και είχαν ξεκινήσει από το «-6» λόγω τιμωρίας. Τα πάντα είναι πιθανά στην αναμέτρηση με τον άσσο να συγκεντρώνει, ίσως, περισσότερες πιθανότητες. Καλή περίπτωση θα μπορούσε να είναι και το under.
katerina Bititsiou

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ