Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Σοκαρισμένη η Νάνα Μούσχουρη από τις αντιδράσεις στις δηλώσεις

nana-mouschouriΕμβρόντητη φέρεται η Νάνα Μούσχουρη από τις οργισμένες αντιδράσεις στις δηλώσεις της κατά των Ελλήνων και υπέρ των Γερμανών.

Στη συνέντευξη που έδωσε στη γερμανική ιστοσελίδα «Welt online», η Νανά Μούσχουρη έκανε δηλώσεις που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα, η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε: «Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα. Χρειαζόμαστε την Ευρώπη όλοι μας. Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους.»
Η Νάνα Μούσχουρη, γνωστή για τη φιλογερμανική της ιδεολογία, συνέχισε: «Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους. Τίποτα δεν χαρίζεται. Συμφωνώ απόλυτα με τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ», ενώ για το Μίκη Θεοδωράκη τόνισε οτι δεν ήταν ποτέ φίλοι, απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή, αλλά δεν τον γνωρίζει καλά.
Οι δηλώσεις της Νάνα Μούσχουρη σχολιάστηκαν καυστικά από διάσημους, αλλά και πολλούς πολίτες στο twitter. Ο Λάκης Παπαδόπουλος απάντησε: «Η Μούσχουρη καλά θα κάνει να στηρίζει την πατρίδα της. Είναι η Ελλάδα η πατρίδα της και όχι η Γερμανία.»
Ο Θανάσης Λάλας από το ραδιόφωνο του Flash αναφέρθηκε καυστικά στη Νάνα Μούσχουρη λέγοντας: «Ώστε δεν γνωρίζει η κυρία Μούσχουρη τον Μίκη Θεοδωράκη; Δεν γνωρίζει το συνθέτη που μελοποίησε τους μεγαλύτερους έλληνες ποιητές; Ε, πώς να τον γνωρίζει με τα χαζοτράγουδα που έλεγε τόσα χρόνια;»
Η Ναταλία Γερμανού δεν κρατήθηκε και ξεκαθάρισε στο ράδιο του Sfera: «Ως καλλιτέχνιδα τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για τα τραγούδια της» στη συνέχεια όμως είπε: «Αν έλεγε “είμαι θυμωμένη και ντρέπομαι για τους Έλληνες πολιτικούς” θα ήταν εντάξει μέχρι εκεί». H Nαταλία χαρακτήρισε «δικαιολογημένη» την αντίδραση που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη συνέντευξη, ενώ πρόσθεσε: «Μας απογοήτευσε όλους πάρα πολύ! Η κυρία Μούσχουρη δεν ζει στην Ελλάδα, ζει στο εξωτερικό, έχει μια μεγάλη περιουσία, την οποία με την καριέρα της την απέκτησε και δεν είναι κατακριτέο. Αντί να κάνει δηλώσεις, θα μπορούσε να κάνει μια δωρεά σε ένα ορφανοτροφείο. Απογοήτευσε πάρα πολύ κόσμο και είναι κρίμα γιατί ήταν μια μεγάλη καλλιτέχνιδα».
Στο twitter δεν έλειψαν αυτοί που κατηγόρησαν τη Νάνα Μούσχουρη για εθνική προδοσία, αλλά και αυτοί που θύμιζαν οτι η τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως ταξιθέτρια σε κινηματογράφο στο Φάληρο, αλλά έγινε διάσημη και έριξε μαύρη πέτρα πίσω της.
Η Νάνα Μούσχουρη φέρεται σοκαρισμένη από τις αντιδράσεις στις δηλώσεις της, καθώς δεν περίμενε να κατηγορηθεί για προδοσία της πατρίδας της. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει κλειστεί στον εαυτό της, χωρίς να έχει αποφασίσει αν θα απαντήσει ή όχι.
Διαβάστε τις προκλητικές δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη για τους Έλληνες.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/12/nana-mouschouri-diloseis/#ixzz1gsQSXD6j

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...