Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ηράκλειο:Βούτηξε στη θάλασσα, αγκαλιά με το μωρό της,γιατί είναι άνεργη!

Η 42χρονη μάνα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το μωρό της, επειδή δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό - Συγκλονισμένοι όλοι όσοι την γνώριζαν και όσοι αντίκρισαν το τραγικό θέαμα...

Το δυόμιση ετών παιδί της προσπάθησε να πνίξει μια νεαρή γυναίκα επειδή δεν είχε χρήματα για να του αγοράσει τα απαραίτητα για να ζήσει. Πρόκειται για μια 42χρονη γυναίκα, που αγκάλιασε το παιδί της και βούτηξε στη θάλασσα για να πνιγεί εκείνη μαζί με το βλαστάρι της!

Το τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε σύμφωνα με το cretalive.gr, το βράδυ της Τετάρτης (07-12-2011) στο Ηράκλειο και η μάνα με το παιδί σώθηκαν χάρη στην επέμβαση των περαστικών που την είδαν να αγκαλιάζει το γιο της και να πέφτει στα παγωμένα νερά στην περιοχή της Αλικαρνασσού.

Η περίπτωσή της έχει συγκλονίσει λιμενικούς, αστυνομικούς αλλά και τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται η ίδια και ο μόλις 2,5 ετών γιος της!

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για κάποια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Οι γιατροί του νοσοκομείου είναι σαφείς και ξεκαθαρίζουν πως η νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως ψυχολογικό πρόβλημα, απλώς είναι απελπισμένη από την κατάσταση που βιώνει, όχι μόνο εκείνη, αλλά κυρίως το μικρό της παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Πέθανε στο σπίτι της, από ασιτία, 45χρονη γυναίκα!


Ζητάνε μπαγιάτικο ψωμί, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν φρέσκο!


Εκεί μας κατάντησαν! Συμπολίτες μας τρώνε από τα σκουπίδια των λαϊκών αγορών - ΦΩΤΟ και VIDEO

Πεινάνε παιδιά στα σχολεία της Αθήνας – Ζητούν συσσίτιο οι δάσκαλοι για να τα ταΐσουν

Μαθητής Γυμνασίου λιποθύμησε στην τάξη - ''Δεν είχαμε να φάμε τίποτα για δύο μέρες'' είπε η μητέρα του!
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...