Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Οι γηπεδούχοι το προβάδισμα

Ανοίγει το σήμερα  Σάββατο η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Superleague με τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια που προσελκύουν τους φιλάθλους και περιλαμβάνονται και στο κουπόνι στοιχήματος.


Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στη Δόξα Δράμας στη Θεσσαλονίκη, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Αποδεικνύει και φέτος ότι σε εντός έδρας αναμετρήσεις με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους ξέρει να παίρνει το «τρίποντο» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα από τον 2ο Παναθηναϊκό. Ο Λεβαδειακός, στον αντίποδα, παλεύει όλα τα παιχνίδια και προσπαθεί να μαζέψει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη σωτηρία. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά ταξιδεύει στον Πειραιά, γνωρίζοντας ότι είναι το θεωρητικό αουτσάιντερ. Οι προβλέψεις στοιχήματος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση «λένε» άσσος, ενώ καλή επιλογή, αλλά με ρίσκο φαίνεται να είναι και το over 3,5.

ΑΕΚ και Ξάνθη αναμετρόνται στο ΟΑΚΑ σε μια αναμέτρηση πεντάδας για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 32 βαθμούς και φαίνεται ότι προς το παρόν πληρώνουν την ήττα από τον Ατρόμητο (1-0) και την ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας (0-0). Την περασμένη αγωνιστική, πάντως, νίκησαν (0-1) τον Λεβαδειακό και εξακολουθούν να έχουν από σχετικά κοντινή απόσταση (μείον πέντε) την κορυφή. Η Ξάνθη διατηρεί ένα εκπληκτικό αήττητο σερί εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (επτά νίκες, δύο ισοπαλίες), το οποίο την έχει φέρει στο μείον ένα από τα play-off και στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση στην Αθήνα θεωρείται δύσκολη, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι διατεθειμένοι να κάνουν και πάλι το θαύμα τους. Φαβορί η ΑΕΚ, αλλά καλύτερη επιλογή φαντάζει το under.

Την ίδια ώρα στην Κρήτη, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας, η οποία πήρε δύο πολύ δύσκολα Χ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και θέλει να τα δώσει, ει δυνατόν, αξία. Ο Μάκης Κατσαβάκης φαίνεται πως έφερε άλλον αέρα στους Δραμινούς και, αν μη τι άλλο βελτίωσε την άμυνα. Πολλά τα under, ακόμα περισσότερα τα no goal για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στην τελευταία θέση και χρειάζονται ακόμα μεγάλη προσπάθεια για να έχουν ελπίδες σωτηρίας. Μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα που έκαναν οι Κρητικοί, φέτος, έχουν μια σειρά από ατυχή αποτελέσματα που τους έριξαν κάπως βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Τώρα βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και στο μείον έξι από τον 5ο Ατρόμητο, στην έδρα του οποίου μάλιστα ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0. Ο ΟΦΗ έχει καλύτερη ομάδα από τη Δόξα Δράμας και λογικά θα επικρατήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Άσσος.
Katerina Bititsiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...