Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΔΟΥ Πύργου: Χαμός για σήματα – πινακίδες - Νέα παράταση για Δευτέρα

ΔΟΥ Πύργου: Χαμός για σήματα – πινακίδες - Νέα παράταση για ΔευτέραΤο αδιαχώρητο επήλθε την Παρασκευή – τελευταία ημέρα για πληρωμή τελών κυκλοφορίας και κατάθεσης πινακίδων έως την επόμενη – στη ΔΟΥ Πύργου. Στο ΣΤΕΠ ο χώρος αναμονής
ΔΟΥ Πύργου: Χαμός για σήματα – πινακίδες - Νέα παράταση για Δευτέραήταν γεμάτος καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Εφορίας, ενώ μικρές ουρές σχηματίστηκαν και στην πόρτα του γραφείου κατάθεσης πινακίδων για τους τελευταίους που επιθυμούσαν.
 
Πάνω από 1000 άτομα εξυπηρετήθηκαν για αυτούς τους λόγους τις τελευταίες ημέρες, ενώ με τη νέα παράταση pου δόθηκε, ίσως υπάρξουν νέες ουρές τη Δευτέρα.

Ο αριθμός των κατατεθειμένων πινακίδων στη ΔΟΥ Πύργου μετά και τη χθεσινή ημέρα, εκτιμάται ότι έφτασαν τις 1.500, 400 παραπάνω από όσες είχαν κατατεθεί στο τέλος του χρόνου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός τη Δευτέρα, αλλά όπως και να έχει το Κράτος ήδη χάνει αρκετά έσοδα μέσα από τα τέλη κυκλοφορίας από την κατάσταση που διαμορφώνεται.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...