Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πύργος: Συνελήφθη 17χρονος κατηγορούμενος για κλοπές

Πύργος: Συνελήφθη 17χρονος κατηγορούμενος για κλοπές 'Ενας 17χρονος από την περιοχή του Πύργου συνελήφθη μετά από καταγγελία για κλοπή χρημάτων κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του  56χρονου εργοδότη του. Μετά από καταγγελία
που έγινε  στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, έγιναν έρευνες και προσαγωγή του φερόμενου ως δράστη.

Ο εργοδότης του πήγε στην Αστυνομία, όταν διαπίστωσε πως από το τσαντάκι που είχε αφήσει στο φορτηγό του με 1100 ευρώ, έλειπαν τα 500. Αυτός σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, διαπίστωσε λίγο αργότερα πως ο νεαρός είχε πάει σε συνεργείο για να επισκευάσει το αυτοκίνητό του και πλήρωσε με «πεντακοσάρικο».

Στην έρευνα που έγινε φάνηκε πως το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα ήταν το ίδιο που είχε ο εργοδότης στο τσαντάκι του (τσαλακωμένο). Ο 17χρονος φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την πράξη του και κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ωστόσο ο εργοδότης του κατήγγειλε πως έχουν λείψει περιέργως άλλες τρεις φορές χρήματα από την επιχείρηση και υποδεικνύει το νεαρό ως δράστη και για αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από την έρευνα που ακολούθησε, πρόεκυψε ότι ο 17χρονος τις τελευταίες δέκα ήμερες είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε βάρος του 56χρονου, αφαιρώντας από το γραφείο του συνεργείου του, το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ συνολικά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...