Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Απολογείται τη Δευτέρα ο 25χρονος για το φόνο της 86χρονης στο Επιτάλιο

Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασε χθες το πρωί ο 25χρονος από το Επιτάλιο, που κατηγορείται για το φόνο της 86χρονης συγχωριανής του. Μαζί με την 28χρονη γυναίκα
που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, όχι όμως για την υπόθεση αυτή, αλλά για το πλαστό χαρτονόμισμα και τα στιλέτα που είχαν βρεθεί στην κατοχή του στη διάρκεια έρευνας την περασμένη Δευτέρα.
Για την υπόθεση της δολοφονίας, ο 25χρονος και η 28χρονη θα οδηγηθούν ενώπιων του Ανακριτή τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του 25χρονου έχει ασκηθεί δίωξη από τον Εισαγγελέα Ηλείας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Από την άλλη πλευρά σε βάρος της 28χρονης έχει ασκηθεί δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία και ληστεία. Πλέον τη Δευτέρα αναμένεται με ενδιαφέρον η απολογία του 25χρονου, τι θα υποστηρίξει, τι θα πει πως έγινε το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου στο σπίτι της 86χρονης Γεωργίας Αναστοπούλου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...