Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Α' κατηγορία – Βέρροιος: Επικίνδυνες αποστολές...


Με τη διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας, μ’ όλες τις αναμετρήσεις να γίνονται σήμερα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικά ματς, με το κυριότερο να γίνεται στη Νέα Μανολάδα, εκεί όπου η πρωτοπόρος Δόξα θα φιλοξενήσει τον Κένταυρο Μαγούλας, την ομάδα δηλαδή που έχει υποχρεώσει τους «μαυραετούς» στην μοναδική τους φετινή ήττα.
Κατά τα άλλα επικίνδυνη αποστολή θα έχει ο ΠΑΟ Βάρδας στο Νεοχώρι απέναντι στον Αχιλλέα, όπως και ο Ολυμπιακός Λαμπετίου στο Τραγανό.
Αναλυτικά οι αγώνες (θα ξεκινήσουν όλοι στις 3μμ):


Ξενοφών Κρεστένων- Προοδευτική
Να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη θέλει ο Ξενοφών, ο οποίος υποδέχεται σήμερα την Προοδευτική η ομάδα των Κρεστένων θέλει πάση θυσία νίκη για να ανέλθει στη βαθμολογική κατάταξη, με το έργο της όμως να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο απέναντι στην ομάδα της Μανολάδας.


Νίκη Τραγανού- Ολυμπιακός Πύργου
Να επιστρέψουν στις νίκες επιθυμούν άπαντες στις τάξεις του Λαμπετίου, καθώς τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η ομάδα έχει γνωρίσει μία ήττα και μία ισοπαλία. Η αποστολή της ομάδας του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου ωστόσο θα είναι πολύ δύσκολη απέναντι στην απρόβλεπτη Νίκη, που στο Τραγανό είναι ακόμα πιο επικίνδυνη.


Δόξα Ν. Μανολάδας- Κένταυρος Μαγούλας
Στη Νέα Μανολάδα θα είναι σήμερα στραμμένα τα «βλέμματα» όλων των φίλων της Α1 Κατηγορίας, καθώς εκεί η πρωτοπόρος Δόξα θα φιλοξενήσει τον Κένταυρο Μαγούλας, την ομάδα δηλαδή που την έχει υποχρεώσει στη μοναδική της φετινή ήττα. Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου, που θέλει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο χωρίς να εμπλακεί στη διαδικασία των μπαράζ, θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τον +6 από τον δεύτερο ΠΑΟ Βάρδας. Από την πλευρά του ο Κένταυρος θέλει κι αυτός το «τρίποντο», ούτως ώστε να ανέλθει στη βαθμολογική κατάταξη.


Ηλειακός Λεχαινών- Ήφαιστος Βουνάργου
Μόνο νίκη θέλει ο Ηλειακός απέναντι στον ουραγό Ήφαιστο, προκειμένου να ξεφύγει κι άλλο από την διακεκαυμένη ζώνη. Η ομάδα των Λεχαινών, που προέρχεται από σημαντική ισοπαλία στο Λαμπέτι, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά θα πρέπει να επιδείξει τεράστια προσοχή, αν δε θέλει να την «πατήσει» όπως η Δάφνη Ανδραβίδας, λίγες αγωνιστικές πριν


Αργοναύτης Κατακόλου- Αίας Γαστούνης
Σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση έχει περιέλθει ο Αργοναύτης, ο οποίος χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη σήμερα απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης, προκειμένου να ξεκινήσει την… αντεπίθεσή του για τη σωτηρία. Από την πλευρά του ο «Άγιαξ» θέλει να ανέβει βαθμολογικά και θα επιδιώξει το διπλό.


Κεραυνός Χειμ.- Ολυμπιακός Σαβαλίων
Έπειτα από το πολύτιμο διπλό στο Βούναργο επί του Ηφαίστου, ο Κεραυνός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα αυτή τη φορά θα παλέψει για το «τρίποντο» στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό Σαβαλίων, ο οποίος με τη σειρά του είναι ικανός να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.


Αχιλλέας Νεοχωρίου- ΠΑΟ Βάρδας
Να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος με την αλλαγή τεχνική ηγεσίας θα προσπαθήσουν σήμερα οι «πράσινοι» στο Νεοχώρι. Η «Μπάρτσα» δεν έχει άλλωστε άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, αν θέλει να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρωτοπόρου Δόξας Ν. Μανολάδας.  
Η αποστολή της όμως δε θα είναι διόλου εύκολη, αφού ο Αχιλλέας είναι απρόβλεπτος και ικανός για όλα, ιδίως στην έδρα του.


Αλφειός Επιταλίου- Δάφνη Ανδραβίδας
Να μην την «πατήσει» όπως με το Βούναργο θα προσπαθήσει σήμερα η Δάφνη στο Επιτάλιο. Η ομάδα του Γιάννη Δανίκα θέλει πάση θυσία απέναντι στον Αλφειό, ο οποίος με τη σειρά του θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να αναπτερώσει όσες ελπίδες του απομένουν για παραμονή στην κατηγορία.
Πηγή: Εφ. Πρωινή-Μαρία Καραντώνη





Βαθμολογία
(σε 17 αγώνες)
1. Δόξα Ν.Μ. 44
2. ΠΑΟ Βάρδας 38   
3. Ολυμπιακός Π. 31
4. Προοδευτική 31       
5. Αίας 30
6. Κένταυρος 27 
7.  Νίκη Τραγανού 26   
8.  Δάφνη 25 
9.  Χειμαδιό 25
10. Αχιλλέας 22  
11. Ηλειακός Λεχαινών 21         
12. Ολυμπιακός Σ. 19
13. Ξενοφών 18
14. Αργοναύτης 13        
15. Αλφειός 5  
16. Ήφαιστος  4
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...