Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στρέφι Αρχ. Ολυμπίας: Φωτιά σε σπίτι και κατάσβεση με -4 βαθμούς Κελσίου

Στρέφι Αρχ. Ολυμπίας: Φωτιά σε σπίτι και κατάσβεση με -4 βαθμούς Κελσίου
Λίγο πριν από τη μια τα ξημερώματα και ενώ ο υδράργυρος υποχωρούσε πολύ κάτω από το μηδέν, ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στο χωριό Στρέφι Αρχαίας Ολυμπίας. Δυνάμεις της
Στρέφι Αρχ. Ολυμπίας: Φωτιά σε σπίτι και κατάσβεση με -4 βαθμούς ΚελσίουΠυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία έσπευσαν και κατέσβησαν τη φωτιά με την θερμοκρασία να βρίσκεται στους -4 βαθμούς Κελσίου.
Μέσα στο τσουχτερό κρύο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού το είδε να γίνεται στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά, πριν προλάβει καλά - καλά να αντιδράσει. Όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά βγήκε στην κοντινή πλατεία του χωριού να ζητήσει βοήθεια αλλά δεν ήταν κανείς εκεί μέσα στο κρύο. Κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ μόνος του αναζήτησε να βρει τρόπους να ρίξει νερό, όμως και οι σωλήνες μέσα στο ψύχος είχαν παγώσει.
Αρκέτος κόσμος έφτασε στο σημείο όταν άκουσε τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων στο χωριό. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...