Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Απαιτούν 8.000 απολύσεις στο Δημόσιο και λουκέτα σε 100 φορείς και οργανισμούς

Δεν συζητούν καν πλέον οι τροϊκανοί που έρχονται και μοιράζουν έτοιμα γραμμένα κείμενα τα οποία οι Έλληνες υπουργοί καλούνται απλά να... κάνουν νομοσχέδια.

Δεν κάνουν βήμα πίσω οι εταίροι-δανειστές μας και απαιτούν άμεσα λουκέτα σε 100 οργανισμούς και φορείς του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο διάπλατα το δρόμο για απολύσεις.
Στους φορείς αυτούς υπηρετούν 8.000 άτομα και δεν είναι καθόλου βέβαιο το μέλλον τους μέσω απορρόφησής τους σε άλλες θέσεις του Δημοσίου.
Ο Ε. Βενιζέλος εμμέσως πλην σαφώς το είπε καθαρά “ η μείωση του προσωπικού της δημόσιας διοίκησης είναι από τα θέματα που είναι πάντα πάνω στο τραπέζι” εννοώντας ότι είναι από τα προαπαιτούμενα της τρόικας για την υπογραφή του δανείου-μαμούθ.
Παράλληλα όλα δείχνουν ότι οι 100 φορείς και οργανισμοί είναι απλά στην αρχή καθώς στο μικροσκόπιο μπαίνουν συνολικά 1.500 οργανισμοί του ευρύτερου Δημόσιου τομέα και φυσικά οι θέσεις ακόμη δεκάδων χιλιάδων εργαζόμενων.

Διαβάστε επίσης:
“Μπλόκο” του ΠΑΜΕ στην Τρόικα – Περικύκλωσαν το ξενοδοχείο Χίλτον που μένουν οι επικεφαλής

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...