Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Πύργος: Το 'φερε τούμπα μέσα σε γειτονιά της πόλης


Πύργος: Το 'φερε τούμπα μέσα σε γειτονιά της πόληςΕυτυχώς που ήταν περασμένες πέντε το πρωί και δεν κυκλοφορούσε κανείς πεζός στους δρόμους εκείνη την ώρα. Ο απρόσεκτος οδηγός ένας κόκκινου Peugeot 106, κάτω από

Πύργος: Το 'φερε τούμπα μέσα σε γειτονιά της πόλης
Πύργος: Το 'φερε τούμπα μέσα σε γειτονιά της πόληςαδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ήρθε … τούμπα στη μέση του δρόμου. Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν στη συμβολή των οδών Καρκαβίτσα και Ξάνθου σε γειτονιά της πόλης του Πύργου.
Ο κρότος της σύγκρουσης και της τριβής στην άσφαλτο, ξύπνησε εκείνη την ώρα τους περίοικους που βγήκαν στο μπαλκόνι και είδαν το ασυνήθιστο για το κέντρο μιας γειτονιάς θέαμα.
Εμφανώς εκνευρισμένοι κατέβηκαν οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου που είχε χτυπήσει ο απρόσεκτος οδηγός, το οποίο είχε υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ είχε με τη σειρά του παρασύρει ακόμα ένα προκαλώντας πολύ μικρότερης έκτασης φθορές.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...