Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Παρανομήστε ελεύθερα, η πράξη σας θα διαγραφεί!!!


Γράφει ο 29-26


Κάθε μέρα η κουτσουρεμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ μας φυλά και μια δυσάρεστη έκπληξη. Αφορμή είναι το νέο νομοσχέδιο ''για την αποσυμφόρηση των φυλακών'' με εμπνευστές και υπογράφοντες τους Βενιζέλο - Παπαϊωάννου.


Οι δύο υπουργοί είχαν την εκπληκτική ιδέα να..
ακυρώσουν όλες τις ποινικές διώξεις που εκκρεμούν και αυτές να τεθούν στο αρχείο, με την προϋπόθεση οι ποινές να μην ξεπερνούν το ένα έτος! Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά;

Αυτός που μπήκε στο σπίτι σου και σε έκλεψε, αυτός που χτύπησε το παιδί σου στο δρόμο, αυτός που χρωστά 150 χιλιάδες στην εφορία, απλά δεν θα δικαστούν. Οι υποθέσεις τους όπως και χιλιάδων άλλων μικρο-μεγάλο εγκληματιών θα πάνε στο αρχείο.

Επίσης όσοι έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση μέχρι ενός έτους δεν θα εκτίσουν την ποινή τους καθώς αυτή θα διαγραφεί! Κάπως έτσι ο Ψωμιάδης (άρθρο 2) θα επιστρέψει στα καθήκοντα του και χιλιάδες εγκληματίες θα συνεχίσουν κανονικά την δράση τους.

Έτσι εννοεί ο κ. Βενιζέλος την ευνομούμενη κοινωνία. Υπάρχει η λίγη παρανομία που διαγράφεται και η μεγάλη που δεν αγγίζεται. Και έτσι τα ρουσφέτια άλλαξαν μορφή και απο διορισμός στο δημόσιο έγιναν νομική κάλυψη παντός είδους.




Διαβάσετε όλο το νομοσχέδιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...