Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κατάκολο: Επεισοδιακή νύχτα στο Τελωνείο με τους λαθρομετανάστες


Κατάκολο: Επεισοδιακή νύχτα στο Τελωνείο με τους λαθρομετανάστεςΜόνο ήρεμη δεν ήταν η νύχτα στο Τελωνείο Κατακόλου, όπου μεταφέρθηκαν για καλύτερα οι λαθρομετανάστες από τον προηγούμενο χώρο του γκαράζ.
Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ
μέσα στο χώρο του Τελωνείου υπήρξε ένταση που γρήγορα κλιμακώθηκε. Μια ομάδα μουσουλμάνων άρχισε να διαπληκτίζεται και ευτυχώς που έμειναν μακριά οι υπόλοιποι.
Όμως αυτό ήταν αρκετό για να «ανάψει» μια σπίθα. Λίγο έλλειψε οι λαθρομετανάστες να βάλουν φωτιά στα στρώματα – απείλησαν για αυτό – όμως η παρέμβαση των ανδρών του Λιμενικού Σώματος ηρέμησαν αρκετά τα πράγματα.
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τελώνης Κατακόλου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Λιμεναρχείο, άκουσε την ένταση και φοβούμενος μήπως προκληθεί κάποια ζημιά στο χώρο, έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Ωστόσο είχε ένα ατύχημα στις σκάλες του Λιμεναρχείου με αποτέλεσμα με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ έξω από το Τελωνείο είχαν φτάσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και μαζί όχημα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και υπό το φόβο νέας έντασης, όλη νύχτα παρέμειναν εκεί.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...