Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μπλόκο” στην Κρήτη – Ο ΟΦΗ σταμάτησε την Ξάνθη


Το γκολ του Καμπάνταη ήταν αρκετό για τους Κρητικούς ώστε να πάρουν τρεις ημιπολύτιμους βαθμούς και να σπάσει το σερί των 10 αγώνων χωρίς ήττα της Ξάνθης. Πλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες οι Ακρίτες που είχαν και δοκάρι με τον Εντιμάρ.

Το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαρκόφσκι στο 18΄και τον Μαρσελίνιο στο 19΄. Ο ΟΦΗ, όμως κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Μετά την σέντρα του Παπουλή, ο Εντιμάρ έστρωσε στον Καμπάνταη (είχε αντικαταστήσει τον Μάντζιο που αποχώρησε τραυματίας στο 4ο λεπτό), ο οποίος από κοντά νίκησε τον Βιβιανί στο 37΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη έγινε ακόμα πιο πιεστική με τον ΟΦΗ να έχει οπισθοχωρήσει για να κρατήσει το προβάδισμα. Ο Βεζυρίδης είδε ανακουφισμένος στο 68΄, τον “κεραυνό” του Εντιμάρ να σταματάει στο δεξί του δοκάρι, ενώ είπε “όχι” στον Σουάνη στο 77΄. Η τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν στις καθυστερήσεις με τον Μαρκόφσκι να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Η Ξάνθη ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 10 αγώνες και ο ΟΦΗ τη έπιασε στον βαθμολογικό πίνακα, στους 29 βαθμούς.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βάντο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς (77’ Μπόντορ), Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ (89’ Σόουζα), Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος (5’ λ.τ. Καμπάνταης)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
 Βιβιανί, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπέρτος, Ντάνι (72’ Νταρμπιόν), Φλίσκας, Μαρσελίνιο, Πόι (60’ Σουάνης), Βλαχοδήμος (77’ Καζάκης), Μαρκόφσκι 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...