Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Σύλλογος Nεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι

Διευκρινήσεις όσο αφορούν τις εκλογές του συλλόγου μας :

Ο Σύλλογός μας θέλοντας να είναι σε όλα εντάξει και τηρώντας κατά γράμμα το καταστατικό έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν εκκρεμότητες σας ενημερώνει :

1. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις  
29/1/12 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 πμ  όπου θα είναι και η έναρξη .

2.θα γίνουν στην οδό ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13  1ος όροφος στην αίθουσα 
συλλόγου Πυλαίων   {{ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ}}

3. Όλα τα μέλη θα πρέπει να  παρευρίσκονται στην αίθουσα  στις  11:00 πμ για την καταμέτρηση και απαρτία. Η απαρτία όπως ορίζει το καταστατικό είναι το 50% των περσινών μελών .
Ακόμη και αν κάποιο μέλος έκανε εγγραφή την ημέρα της κοπής της πίτας ,δεν θεωρείται δύναμη απαρτίας ,αλλά νέο μέλος για το 2012 ...
Σε περίπτωση μη απαρτίας δεν θα γίνουν εκλογές και θα μετατεθούν για την επόμενη Κυριακή  όπου  θα διεξαχθούν κανονικά με τους παρόντες και χωρίς να υπάρχει απαρτία μελών .

4. Παρακαλούνται όλα τα παλαιά μέλη να παρευρεθούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους και να σημειωθεί απαρτία γεν.συνέλευσης έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των εκλογών .
Η μη παρουσία των περσινών μελών ( και η μη εγγραφή νέων ) εγκυμονεί κίνδυνο για το σύλλογο .

5.Το Δ.Σ του συλλόγου αφού ενημερώσει τα μέλη του και αναγνωστούν  τα πεπραγμένα του έτους 2011 θα θεωρηθεί ως απερχόμενο Δ.Σ και τον πρώτο λόγο σε οποιανδήποτε  ένσταση ,παρέμβαση  κάποιου μέλους ή νέας πρότασης και απόφασης ,θα έχει η τριμελής επιτροπή της γεν.συνέλευσης η οποία θα εκλεχθεί την ίδια ημέρα βάση καταστατικού.

6. Για κάποιον σημαντικό λόγο τον οποίον θα εξηγήσουμε την Κυριακή , η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνει την ίδια ημέρα  (ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1/12)αφού γίνει δεκτό αυτό από την επιτροπή της γεν.συνέλευσης .

7 . Δια της ανατάσεως της χειρός θα εκλεγεί η τριμελής εξελεγκτική επιτροπή επί των οικονομικών για το έτος 2012.


8. Κατόπιν δια της ανατάσεως της χειρός θα συγκροτηθεί η 3μελής εφορευτική επιτροπή ,η οποία και θα κάνει την έναρξη των εκλογών .

9. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι  έχουν όλοι όσοι είναι οικονομικώς εντάξει σύμφωνα  καταστατικού. Όλοι όσοι έχουν καταγωγή από Νεοχώρι καθώς , τα τέκνα και οι σύζηγοι αυτών.

10 .Τις όποιες άλλες διαδικασίες και αποφάσεις των εκλογών θα αποφασίσει η τριμελής επιτροπή της γεν. συνέλευσης .
                                 Αθήνα 20 Ιανουαρίου 2012
                                            Για το Δ.Σ
     Ο πρόεδρος                                              Η γεν.γραμματέας
ΣΤΡΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...