ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Σύλλογος Nεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι

Διευκρινήσεις όσο αφορούν τις εκλογές του συλλόγου μας :

Ο Σύλλογός μας θέλοντας να είναι σε όλα εντάξει και τηρώντας κατά γράμμα το καταστατικό έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν εκκρεμότητες σας ενημερώνει :

1. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις  
29/1/12 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 πμ  όπου θα είναι και η έναρξη .

2.θα γίνουν στην οδό ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13  1ος όροφος στην αίθουσα 
συλλόγου Πυλαίων   {{ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ}}

3. Όλα τα μέλη θα πρέπει να  παρευρίσκονται στην αίθουσα  στις  11:00 πμ για την καταμέτρηση και απαρτία. Η απαρτία όπως ορίζει το καταστατικό είναι το 50% των περσινών μελών .
Ακόμη και αν κάποιο μέλος έκανε εγγραφή την ημέρα της κοπής της πίτας ,δεν θεωρείται δύναμη απαρτίας ,αλλά νέο μέλος για το 2012 ...
Σε περίπτωση μη απαρτίας δεν θα γίνουν εκλογές και θα μετατεθούν για την επόμενη Κυριακή  όπου  θα διεξαχθούν κανονικά με τους παρόντες και χωρίς να υπάρχει απαρτία μελών .

4. Παρακαλούνται όλα τα παλαιά μέλη να παρευρεθούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους και να σημειωθεί απαρτία γεν.συνέλευσης έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των εκλογών .
Η μη παρουσία των περσινών μελών ( και η μη εγγραφή νέων ) εγκυμονεί κίνδυνο για το σύλλογο .

5.Το Δ.Σ του συλλόγου αφού ενημερώσει τα μέλη του και αναγνωστούν  τα πεπραγμένα του έτους 2011 θα θεωρηθεί ως απερχόμενο Δ.Σ και τον πρώτο λόγο σε οποιανδήποτε  ένσταση ,παρέμβαση  κάποιου μέλους ή νέας πρότασης και απόφασης ,θα έχει η τριμελής επιτροπή της γεν.συνέλευσης η οποία θα εκλεχθεί την ίδια ημέρα βάση καταστατικού.

6. Για κάποιον σημαντικό λόγο τον οποίον θα εξηγήσουμε την Κυριακή , η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνει την ίδια ημέρα  (ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1/12)αφού γίνει δεκτό αυτό από την επιτροπή της γεν.συνέλευσης .

7 . Δια της ανατάσεως της χειρός θα εκλεγεί η τριμελής εξελεγκτική επιτροπή επί των οικονομικών για το έτος 2012.


8. Κατόπιν δια της ανατάσεως της χειρός θα συγκροτηθεί η 3μελής εφορευτική επιτροπή ,η οποία και θα κάνει την έναρξη των εκλογών .

9. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι  έχουν όλοι όσοι είναι οικονομικώς εντάξει σύμφωνα  καταστατικού. Όλοι όσοι έχουν καταγωγή από Νεοχώρι καθώς , τα τέκνα και οι σύζηγοι αυτών.

10 .Τις όποιες άλλες διαδικασίες και αποφάσεις των εκλογών θα αποφασίσει η τριμελής επιτροπή της γεν. συνέλευσης .
                                 Αθήνα 20 Ιανουαρίου 2012
                                            Για το Δ.Σ
     Ο πρόεδρος                                              Η γεν.γραμματέας
ΣΤΡΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: