Δεν Πληρώνω": Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ Πύργου


Η πρώτη από μια νέα σειρά κινητοποιήσεων ήταν αυτή των μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΔΕΗ στον Πύργο. Δεκάδες
συγκεντρωμένοι πολίτες που διαφωνούν κάθετα με την επιβολή ενός ακόμα χαρατσιού στην κοινωνία, το οποίο συνδέεται και με το αγαθό της ηλεκτροδότησης, εξέφρασαν γενικότερα την αντίθεσή τους και ζήτησαν από το προσωπικό της ΔΕΗ να τους ακολουθήσει σε έναν κοινό αγώνα.
Εκπρόσωποι του κινήματος παρέδωσαν στην προϊσταμένη του εμπορικού τμήματος μια λίστα με τα ονόματα πολιτών που έχουν πληρώσει το λογαριασμό τη ΔΕΗ, αλλά όχι και το χαράτσι ζητώντας να μη γίνει διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Η προϊσταμένη του τμήματος ανταπαντώντας στους διαμαρτυρόμενους πολίτες αναφέρθηκε στη σχετική με το θέμα νομοθεσία που είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, λέγοντας πως αν επιθυμούν να κάνουν κάποια αίτηση αναστολής θα πρέπει να απευθυνθούν στη ΔΟΥ. Κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στο συγκεντρωμένο πλήθος αφού οι περισσότεροι δήλωσαν πως κάτι τέτοιο δεν εφαρμόζεται.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ