Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ζαχάρω: Έψαχναν για συνεπιβάτες σε τροχαίο γιατί ο οδηγός . . . ξέχασε από το σοκ (video)


 Ζαχάρω: Έψαχναν για συνεπιβάτες σε τροχαίο γιατί ο οδηγός . . . ξέχασε από το σοκ (video)Το σοκ του τροχαίου ήταν αρκετό για να κάνει το νεαρό οδηγό ενός ΙΧ επιβατηγού, να μην μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια στην ερώτηση αστυνομικών και πυροσβεστών, αν είχε
 Ζαχάρω: Έψαχναν για συνεπιβάτες σε τροχαίο γιατί ο οδηγός . . . ξέχασε από το σοκ (video)συνεπιβάτες.
Νωρίτερα το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, έξω από την πόλη της Ζαχάρως και ανετράπη μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι όμβριων υδάτων.
Σοκαρισμένος και ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός δεν μπορούσε μέσα στην παραζάλη του να θυμηθεί αν είχε άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο και οι πυροσβέστες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες μέσα στο ενάμιση μέτρου βάθους κανάλι.
Υπήρχε κάποια εκτίμηση πως ο οδηγός είχε μαζί του κάποιους εργάτες από γεωργικές εργασίες, αλλά τελικά ούτε οι έρευνες έδειξαν να υπάρχει κάποιος στο χώρο γύρω από το ατύχημα, αλλά και ο οδηγός μετά από λίγη ώρα ήταν σε θέση να απαντήσει αρνητικά. Με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε με τη βοήθεια ιδιωτικού γερανού.
ilialive.gr

Video

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...