Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Π.Καψής: "Εκλογές στα τέλη Απριλίου" -" Έρχονται διαβολοβδομάδες"

"Ο χρόνος παραγωγής της κυβέρνησης είναι ένας με ενάμισι μήνας. Η κυβέρνηση μέσα στον Μάρτιο θα ολοκληρώσει το έργο της και τον Απρίλιο θα γίνουν εκλογές", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής στους δημοσιογράφους και βγήκαν τα κομπιουτεράκια.

Σύμφωνα με υπολογισμούς οι εκλογές μπορούν να προσδιοριστούν στις 29 Απριλίου.

Ο κ. Καψής χαρακτήρισε τις 3 επόμενες εβδομάδες "διαβολοβδομάδες" καθώς μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες πρέπει να ολοκληρώσουμε όλο τον κατάλογο υποχρεώσεων σε σχέση με το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Καψής είπε ότι θα γίνουν όποιες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν.
Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι δεν τίθεται θέμα ευρύτατου ανασχηματισμού και οι όποιες αναπληρώσεις γίνουν θα γίνουν όχι από πολιτικά πρόσωπα.

Για τα επεισόδια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα χαρακτήρισε πρωτοφανή και δυσάρεστα και επανέλαβε την έκκληση του πρωθυπουργού για ψυχραιμία και καταλαγή. "Δεν πρόκειται τέτοιου είδους γεγονότα να γίνουν ανεκτά. Δεν υπάρχει θέμα ΜΗ παραμονής του κ. Παπουτσή. Κλήθηκε για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό και να συζητήσουν από κοινού μέτρα που θα αποτρέψουν τέτοια γεγονότα στο μέλλον."

Τέλος, για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είπε ότι : "Καταγράφηκε μια ισχυρή πλειοψηφία. Και μια ισχυρή θέληση της Ελλαδας να παραμείνει χώρα του ευρώ. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παπαδήμος καλεί Παπουτσή στις 15.00 για εξηγήσεις
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...