Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Τιμωρήθηκαν για τα επεισόδια των οπαδών με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα

Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (πρώτη για ομάδα της μεγάλης κατηγορίας φέτος) και πρόστιμο ύψους 22.000 ευρώ τιμωρήθηκαν οι «πράσινοι» που πάντως, έχουν δικαίωμα έφεσης κατά της απόφασης.

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για εκτεταμένα επεισόδια, πράγμα το οποίο όμως, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τους «πράσινους», αφού εάν η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την αποδεχόταν ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα την είχε «γλιτώσει» με κάποιο βαρύ πρόστιμο.

Αντίθετα, η Επιτροπή δέχτηκε πως τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα αλλά και την υπερασπιστική γραμμή του «τριφυλλιού» που έκανε λόγο για κακούς χειρισμούς από τις αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Όμως οι «πράσινοι» είναι φέτος δις υπότροποι για μεμονωμένα επεισόδια (στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα) γεγονός που έκανε πιο δυσχερή τη θέση του Παναθηναϊκού και τελικά οδήγησε στην απόφαση για την επιβολή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φετινή για ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό πρόστιμο ύψους 22.000 ευρώ.

Δικαίωμα έφεσης κατά της απόφασης έχουν οι «πράσινοι».

Η ανακοίνωση

"Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και της υπ. Αριθ.πρωτ 5287/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την πράξη που περιγράφεται υπό Β΄ εδ. τελευταίο του κατηγορητηρίου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων (22.000,00) ευρώ".

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...