Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ηλεία: Η εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών σε τίτλουs

Ηλεία: Η εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών σε τίτλουςΜέτριας έντασης χιονοπτώσεις με τοπικά έντονες εξάρσεις σημειώθηκαν από το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου και κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Πέμπτης 9/2  σε όλα τα
ορεινά - ημιορεινά του νομού ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, όπως άλλωστε περιμέναμε και το ΗΛΕΙΑ LIVE έγκαιρα σας ενημέρωσε.
Η εικόνα του καιρού των επομένων ημερών σε τίτλους:


-Θα επιμείνουν οι χιονοπτώσεις (μέτριας έντασης) τη νύχτα και το πρωί της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2012 στις ανατολικές περιοχές του νομού. Σταδιακή σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας μέσα στην ημέρα.

-Βροχές & τοπικές καταιγίδες πιθανό έντονες σταδιακά από το μεσημέρι του Σαββάτου 11/2 και την Κυριακή 12/2 . Χιονοπτώσεις σε πολύ μεγάλα υψόμετρα (άνω των 1200 μέτρων).
-Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Δευτέρα 13/2.

-Εκ νέου επιδείνωση την Τρίτη 14/2 με βροχές και πιθανό έντονες καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακά με την παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας σε χαμηλότερα υψόμετρα.
-Πιθανή σοβαρή ψυχρή εισβολή από τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Κατά πόσο έντονες θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες το Σαββατοκύριακο θα το δούμε αύριο Παρασκευή 10/2 με αναλυτική πρόγνωση με ότι νεότερο από τα προγνωστικά στοιχεία έχουμε.
Επιμέλεια πρόγνωσης καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...