Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σαμαράς: Εγώ προβλέπω εκλογές στις 29 Απριλίου


Σαμαράς: Εγώ προβλέπω εκλογές στις 29 ΑπριλίουΣφοδρή επίθεση στην Αριστερά και στα «κομματίδια που ξεφυτρώνουν στα δεξιά μας»
«Εγώ προβλέπω εκλογές στις 29 Απριλίου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.
«Θέλω αυτοδυναμία και θα αγκαλιάσω όλο το Έθνος»,
τόνισε ο Α. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι «θέλουμε αυτοδυναμία για να μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις».
Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην Αριστερά, αλλά και στα «κομματίδια» όπως λέει που ξεφυτρώνουν στα δεξιά μας, καθώς όπως τονίζει «δεν έχουν καμία ιδεολογία».
«Τα κομματίδια που φυτρώνουν στα δεξιά μας δεν έχουν θέσεις. Υιοθετούν τις λογικές της αριστεράς. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ. Όσοι πολεμούν την αυτοδυναμία δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στον κόσμο», τόνισε.
«Αν χρειαστεί σε υπουργεία τεχνοκρατική επίβλεψη, μπορεί να είναι και μη βουλευτές υπουργοί» είπε αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχήμα.
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...