Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Bελτιώνεται η υγεία της 22χρονης σπουδάστριας!


Bελτιώνεται η υγεία της 22χρονης σπουδάστριας!
Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μαθήτρια του Δημοσίου ΙΕΚ Πύργου που τραυματίστηκε βαριά στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το σχολείο.
Χθες η Αθανασία Παρασκευοπούλου υποβλήθηκε στο δεύτερο χειρουργείο στο πόδι και αν και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε καταστολή, οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Η μητέρα της Νικολίτσα Παρασκευοπούλου ευχαριστεί θερμά όλους τους γνωστούς και φίλους για την ηθική και με κάθε τρόπο στήριξη που έχουν παράσχει από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια, αλλά και για το αίμα που έδωσαν για να σωθεί η κόρη της.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τα παιδιά του ΤΕΙ της Καλαμάτας και τα παιδιά από όλα τα ΙΕΚ της χώρας που κινητοποιήθηκαν και εξασφάλισαν αίμα για την μαθήτρια.

«Να τους έχει η Παναγία όλους καλά» είπε εμφανώς συγκινημένη η κα Παρασκευοπούλου.
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...