Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ηλεία: Έρχονται τρεις αρχηγοί κομμάτων και ένας γραμματέας μέσα σε μια εβδομάδα


arxigoi«Πλούσιες» είναι οι επόμενες ημέρες σε επισκέψεις κορυφαίων πολιτικών προσώπων, καθώς πλέον η χώρα μπαίνει τροχιά εκλογών. Έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσκεψη
από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, κόμμα που παραδοσιακά στηρίζει η Ηλεία, όμως θα «παρελάσουν πριν την 25η Μαρτίου τρεις αρχηγοί άλλων κομμάτων και ένας γραμματέας.

Την αρχή θα κάνει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, που θα έλθει το Σάββατο 17 Μαρτίου. Στις 4,30 μ.μ. θα συναντηθεί με στελέχη της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο και αμέσως μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Για τις έξι το απόγευμα είναι προγραμματισμένη πολιτική ομιλία σε στελέχη της ΝΔ και πολίτες στο ξενοδοχείο Λέτρινα στην είσοδο της πόλης.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα επισκεφθεί τον Πύργο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους, ενώ στις 11.30 π.μ. θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του ΛΑΟΣ στα γραφεία της Ν.Ε. Ηλείας στην οδό Αυγερινού 3 στον Πύργο.
Την Τετάρτη 21 Μαρτίου θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την Ηλεία, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Θα βρεθεί στην Αμαλιάδα και θα πραγματοποιήσει ομιλία στην περιοχή.
Αυτό τον κύκλο επισκέψεων πριν από την 25η Μαρτίου θα κλείσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, την Πέμπτη. Θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση το απόγευμα της ίδιας μέρας στο δημαρχείο του Πύργου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...