Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πανηγυρισμοί στο τέλος!


Συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια στον Ολυμπιακό

Μπορεί από χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός να απολαμβάνει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο όλοι στην ομάδα διατηρούν… χαμηλά το κεφάλι και δηλώνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Σε αντίθεση, μάλιστα, με όσους υποστηρίζουν ότι χθες τελείωσε το πρωτάθλημα, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός για τη διαφορά στη βαθμολογία, ικανοποίηση για την νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον Άρη, αλλά απόλυτη συγκέντρωση καθώς σε λίγες ημέρες υπάρχει ο επαναληπτικός με τη Μέταλιστ και φυσικά το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

«Δεν πανηγυρίζουμε ακόμη», λένε στον Πειραιά, και ασχολούνται με το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, τον επαναληπτικό στο Europa League με τη Μέταλιστ.

Στόχος των ερυθρολεύκων στα επόμενα παιχνίδια είναι φυσικά, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και να βρίσκεται η ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του πρωταθλήματος.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...