Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ράχες Κρεστένων: Ένοπλη ληστεία σε πιτσαρία στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας

prinosΛηστεία σε εστιατόριο - πιτσαρία στην περιοχή των Ραχών Κρέστενας, επί της Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας συνέβη λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα
με πληροφορίες του ilialive.gr, οι τρεις δράστες φορώντας κουκούλες και υπό την απειλή πιστολιού μπήκαν μέσα στο κατάστημα και κατάφεραν να αποσπάσουν από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ράχες Κρεστένων: Ένοπλη ληστεία σε πιτσαρία στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας Με βάση τα πρώτα στοιχεία μέσα στο κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν ο ιδιοκτήτης μαζί με έναν υπάλληλο και συγγενικό του πρόσωπο. Οι δράστες μπήκαν μέσα και προτάσσοντας το πιστόλι απέσπασαν τα χρήματα, χωρίς να προβούν σε άλλες πράξεις βίας.
Επιβαίνοντες σε ένα αγροτικό φορτηγάκι τράπηκαν σε φυγή κινούμενοι στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας προς την πλευρά της Κρέστενας.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Νεότερη ενημέρωση 22:20
Οι δράστες σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη ήρθαν πεζή, και μπήκαν στο κατάστημα κρατώντας ένα πιστόλι, ένα μαχαίρι και ένα ξύλο. Πήραν χρήματα από ταμείο, τον ιδιοκτήτη και το μάγειρα του καταστήματος τον οποίο χτύπησαν ελαφρά με ένα ξύλο χωρίς να τον τραυματίσουν. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του ιδιοκτήτη, της μητέρας και άλλων συνεργατών του.
Όπως δήλωσε πριν από λίγο στο ilialive.gr περίμενε ένα τέτοιο χτύπημα στο κατάστημα και ήταν ανήσυχος για αυτό ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, θορυβημένος από τις δύο ληστείες που είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων επί της εθνικής οδού σε Επιτάλιο και Κρέστενα, με την πρώτη να έχει ως θύμα τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.
Οι δράστες έφυγαν τρέχοντας από την πίσω πλευρά του καταστήματος όπου επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγάκι.
Δείτε το βίντεο με την περιγραφή του παθόντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...