Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τετραπλή απόδραση Ηλείων ΡΟΜΑ από τον Αυλώνα

apodrasiΟύτε ένας, ούτε δύο, μα τέσσερις ΡΟΜΑ κατάφεραν να αποδράσουν το περασμένη Παρασκευή από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Αυλώνα.
Οι τέσσερις δραπέτες ηλικίας
17, 18, 19 και 20 ετών έχουν υποπέσει στο παρελθόν σε σωρεία αδικημάτων και για αρκετά από αυτά είχαν συλληφθεί και βρίσκονται στη φυλακή από την οποία απέδρασαν. Οι Αρχές στην Ηλεία έχουν ενημερωθεί για την απόδραση των τεσσάρων ΡΟΜΑ και είναι πολύ πιθανό να έχουν επιστρέψει στους καταυλισμούς που διέμεναν στην περιοχή του Πύργου. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους καθώς θεωρούνται επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία με έντονη δράση.
Ο ένας εξ αυτών  είχε εμπλακεί σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοφύλου του, ενώ όλοι φέρονται να έχουν συμμετάσχει σε ληστείες και διαρρήξεις στην Ηλεία.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...