Ο "Kill Bill" μίλησε και τώρα... ρεβάνς


Με κορυφαίο και πρώτο σκόρερ τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός πέταξε εκτός Ευρωλίγκας την Γαλατά (88-81) και για να βρεθεί στο φάιναλ 4 της Κωνσταντινούπολης καλείται να πάρει εκδίκηση από την Σιένα με μειονέκτημα έδρας.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκίνησan εντυπωσιακά το ματς και κατάφεραν να φτάσουν σε διψήφια διαφορά (22-11) πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Με όπλο την άμυνα και τον Σπανούλη σε καλή μέρα οι "ερυθρόλευκοι" κράτησαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όταν οι Τούρκοι πλησίαζαν ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωνε "παρών" για να στείλει τελικά την ομάδα του στα προητελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Σπανούλης τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 8 ασίστ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Πρίντεζη (16 π) αλλά και τον Λο που έκανε ρεκόρ πόντων με την φανέλα του Ολυμπιακού σταματώντας στους 14.

Πλέον, οι Πειραιώτες για να βρεθούν στο φάιναλ φορ καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σιένα, από την οποία είχαν αποκλειστεί πέρυσι στην ίδια φάση, έχοντας αυτή τη φορά το πλεονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 43-35, 67-58, 88-81.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 9, Άντιτς 8, Σπανούλης 20(3), Ντόρσεϊ 8, Πελεκάνος, Κέσελ, Παπαδόπουλος 3, Πρίντεζης 16(1), Παπανικολάου 3, Μάντζαρης 3(1), Σλούκας 4, Λο 14(1).

Γαλατάσαραϊ (Μαχμουτί): Σιπ 12(3), Λάκοβιτς 12(2), Κοκσάλ Σούμπερτ 11(3), Άντριτς 15, Γιλντιρίμ 2, Αλντεμίρ 10, Γκόρντον 13(1), Αρσλάν 3, Οζέρ 3(1), Σάβοβιτς.
newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ