Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

"Θρίλερ" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία ; (Νεότερη ενημέρωση 23:37)


pasokΈνα όνομα απομένει για να κλείσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία. Σύμφωνα με τις διαρροές αλλά και γα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, επιβεβαιώνονται τα όσα και το
ilialive.gr έχει δημοσιεύσει τις προηγούμενες ημέρες.
Έτσι τους βουλευτές Μιχάλη Κατρίνη, Γιάννη Κουτσούκο και Τάκη Αντωνακόπουλο θα πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο τα ονόματα της Αγγελικής Πολυζωγοπούλου υποδιοικητής στο Ίδρυμα Μητέρα από το Καπελέτο Βουπρασίας από τη Βάρδα, της Μάγδας Ψαρρού καθηγήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών από το Τραγανό, του Αντώνη Βούρτση πολιτικού μηχανικού στην εταιρία ΑΚΤΩΡ από τον Πύργο και της Μαρίας Πετραλιά οικονομολόγου, κόρης του Ρένου Πετραλιά με μεγάλη πολιτική ιστορία από την Αμαλιάδα.
Το τελευταίο όνομα φαίνεται πως θα ανακοινωθεί παράλληλα με το ψηφοδέλτιο και αφορά πιθανότατα τον γεωγραφικό χώρο της επαρχίας Ολυμπίας, καθώς τα παραπάνω ονόματα έχουν ως βάση τους την κεντρική και βόρεια Ηλεία και κανείς δεν εκπροσωπεί τη νότια Ηλεία και περιοχές όπως η Ανδρίτσαινα η Κρέστενα, η Ζαχάρω.
Με βάση τα παραπάνω αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του Γιώργου Κουσκουλή, γραμματέα της ΠΟΕ - ΔΟΥ (Εφοριακών), που κατάγεται από την Ανδρίτσαινα. Μένει η επίσημη επιβεβαίωση από το ΠΑΣΟΚ.
Νεότερη ενημέρωση 20:36
Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία. Τα ονόματα που αναφέρουμε παραπάνω είναι τα οκτώ που καταρτίζουν το ψηφοδέλτιο στο νομό.
Νεότερη ενημέρωση 22:17
Αν και αρχικά επιβεβαιώθηκε από κομματικούς παράγοντες η υποψηφιότητα του Γιώργου Κουσκουλή, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται να υπάρχει κάποια προσωρινή εμπλοκή. Το θέμα της υποψηφιότητάς του "παίζει" δυνατά και μέχρι πριν λίγες ώρες αποτελούσε το όνομα που θα βρισκόταν ανάμεσα στους οκτώ του ψηφοδελτίου στην Ηλεία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όνομα του βρίσκεται στη σχετική λίστα, όμως το θέμα αναμένεται να κλείσει με την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Νεότερη ενημέρωση 23:37
Το όνομα του Γιώργου Κουσκουλη φαίνεται να απομακρύνεται από το ψηφοδέλτιο αν και αρχικά αναφέρθηκε από επίσημα χείλη ως ένα από τα οκτώ πρόσωπα. Έτσι το ψηφοδέλτιο είναι "ανοιχτό" στην Ηλεία, ενώ ένα άλλο όνομα όμως βρίσκεται παράλληλα στο τραπέζι των διαβουλεύσεων.
Πρόκεται για γνωστό τοπικό στέλεχος με σοβαρή παρουσία στο χώρο της τοπικής αυτοδοίκησης που όμως σύμφωνα με τις πλυροφορίες του ilialive.gr αρνείται σθεναρά να συμμετάσχει σε τέτοιες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...