Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πύργος: Συνελήφθη 33χρονος επιχειρηματίας για χρέη 290.000 ευρώ προς το Δημόσιο

sillipsi_large.JPGΈνας 33χρονος επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Πύργο για χρέη προς το δημόσιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής
Διεύθυνσης Ηλείας, ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

«Συγκεκριμένα, ο 33χρονος συλληφθείς είναι επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο ύψους 290.497, 47 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
 Νεότερη ενημέρωση 14:53
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο συλληφθείς αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...