Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ηλεία: Οι ληστές με τα καλάσνικοφ επιστρέφουν για νέο χτύπημα στο νομό ;


listes2.JPGΔιασύνδεση των ληστών των κοσμηματοπωλείων της Αρχαίας Ολυμπίας και της Κρέστενας με τους ληστές τους Άργους, αλλά και της ομάδας που εμφανίστηκε χθες το πρωί
στο Λατίφι Αμαλιάδας, «βλέπουν» οι Αρχές στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τα κοινά σημεία είναι πολλά, ενώ περνά από το μικροσκόπιο και η υπόθεση της διάρρηξης του υποκαταστήματος της Alpha Bank στην Αμαλιάδα πριν από μερικές εβδομάδες. Οι Αρχές εξετάζουν τα όσα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής στο Λατίφι Αμαλιάδας με τα ύποπτα αυτοκίνητα που βρέθηκαν σταθμευμένα επί της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό οι άντρες που βρίσκονταν μέσα στα τέσσερα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, έτοιμοι για κάποιο νέο χτύπημα, είτε στην Αμαλιάδα, είτε στον Πύργο.
Οι επιβαίνοντες στα τέσσερα αυτοκίνητα μόλις κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί από τις Αρχές τράπηκαν σε φυγή ακολουθώντας τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους και μπλόκα στήθηκαν σε κομβικά σημεία του νομού για ελέγχους, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές φανερώνουν πως υπάρχει μια πολύ μεγάλη και καλά οργανωμένη ομάδα, που δρα στην Πελοπόννησο με έδρα την Αθήνα. Οι Αρχές στην Ηλεία έχουν καταφέρει έως τώρα να έχουν στα χέρια τους τρεις από τους πέντε ληστές των κοσμηματοπωλείων της Ολυμπίας και των Κρεστένων, σε μια υπόθεση που έχει εξιχνιαστεί.
Φαίνεται όμως πως αυτή η ομάδα, δεν είναι παρά μόνο ένα πλοκάμι, μιας πολύ μεγάλης σπείρας, που χωρίζεται σε ομάδες με εξειδικευμένους ρόλους. Έτσι άλλη ομάδα κλέβει τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται στις ληστείες, άλλη αναλαμβάνει τη μεταφορά στις περιοχές στόχους και άλλη – πιο σκληρή είναι αυτή που εκτελεί το τελικό μέρος της επιχείρησης. Αυτά τα άτομα φέρονται να είναι και τα πιο αδίστακτα που πυροβολούν αν χρειαστεί ακόμα και στο «ψαχνό».
Και όλα αυτά την ίδια ώρα που βρίσκεται στην Ηλεία για να απολογηθεί ο τρίτος συλληφθείς από τη σπείρα των ληστών των κοσμηματοπωλείων στην Ηλεία. Ένα σενάριο για πιθανή οργάνωση απόδρασης του από τους χώρους που κρατείται ακούγεται παρακινδυνευμένο, μακρινό, αλλά όχι… απίθανο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...