Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ {{ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ }}


Από 18 ως 25 Απριλίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Λεχαινών θα πραγματοποιηθεί η 5η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ευαγγελίας Βούλτσου, "Χρώματα Ζωής"
Θα εκτεθούν 65 δημιουργίες με κύριο χαρακτηριστικό τους τη χρησιμοποίηση χρωματικών συνδυασμών και ποικίλων υλικών όπως παστέλ, ακρυλικά, λάδια και μολύβια με μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αγγίζουν όλο το φάσμα της καθημερινότητας με τέχνη που εστιάζει περισσότερο στην έκφραση και το συναίσθημα τα οποία είναι διάχυτα σε κάθε έργο.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη του Πάσχα 18 Απριλίου και ώρα 19:00 μ.μ. και θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 25 Απριλίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00 ως 13:00 το πρωί και από 18:00 ως 21:00 το απόγευμα.
Ευαγγελία Βούλτσου
Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1971 με καταγωγή από εκεί (μητέρα) και τη Ζάκυνθο (πατέρας). Μεγάλωσε στη Κυλλήνη Ηλείας όπου σαν μαθήτρια (15 ετών) παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής και χαλκογραφίας στο εργαστήρι του δήμου κάτω Παναγιάς. Μεγαλώνοντας σπούδασε λογιστικά και στενογραφία, και με το πέρας των σπουδών της ασχολήθηκε με φροντιστήρια αγγλικής γλώσσας. Από το 1994 παντρεμένη πια ζει στο Βαρθολομιό Ηλείας με το σύζυγο της (Διονύσιο Αρβανίτη) και τα δυο της παιδιά (Σοφία και Κωνσταντίνο) όπου και αποφασίζει να παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήρι του δήμου Βαρθολομιού ακολουθώντας ένα παιδικό της όνειρο που την απασχολούσε στον ελεύθερο χρόνο της. Μαθήτευσε τρία χρόνια κοντά στο δάσκαλό της Χρήστο Νεφρίμ Χασά και με την καθοδήγηση του πήρε μέρος σε 17 ομαδικές εκθέσεις σε συνεργασία με το Π.Π.Κ. Δήμου Βαρθολομιού. Σήμερα έχει στο ενεργητικό της πάνω από 30 ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και 4 ατομικές. Οι πιο σημαντικές εκθέσεις είναι στο Δημοτικό Λάτσειο Μέγαρο στο Πύργο Ηλείας το Νοέμβριο του 2009,αξιοσημίωτη στο νομό Αχαϊας στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα το Μάιο του 2010 και η ομαδική έκθεση στο Εθνογραφικό μουσείο της Τουρκίας το Μάιο του 2011. Πίνακες ζωγραφικής της εκθέτονται στο μουσείο Μπενάκη (the winter of my life) και στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών (Άγιος Ανδρέας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...