Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κουφόπουλο Ανδρίτσαινας: Παραλίγο να τον σκοτώσουν για παλιοσίδερα


sideraΣοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, νοσηλεύεται ένας ηλικιωμένος άντρας, καθώς παρασύρθηκε από δύο ΡΟΜΑ το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Κουφόπουλο,
που του έκλεψαν παλιοσίδερα από το σπίτι του.
Λίγο έλλειψε να χάσει τη ζωή του και τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να σταματήσει τους κλέφτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το θύμα, όπως κατήγγειλε, αντιλήφθηκε το ότι δύο ΡΟΜΑ ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου, που επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ φορτηγάκι μάρκας TOYOTA με μεσσηνιακές πινακίδες κυκλοφορίας, είχαν κλέψει παλιοσίδερα από το χώρο του σπιτιού του. Ο άτυχος άντρας αντέδρασε και λογομάχησε με τους δράστες και προσπάθησε να τους σταματήσει και να πάρει τα πράγματά του πίσω.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όμως δεν πτοήθηκε και πέρασε στην επίθεση, πατώντας γκάζι και χτυπώντας τον ηλικιωμένο και ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου νοσηλεύεται.
Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, βάση των στοιχείων που διαθέτουν.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...