Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Προκήρυξη για τη βόμβα στο ΜΕΤΡΟ


Προκήρυξη για τη βόμβα στο ΜΕΤΡΟΠροκήρυξη επτά σελίδων αναρτήθηκε στο Athens Indymedia, για την βόμβα που βρέθηκε στο ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω στις 25 Φεβρουαρίου...

Η προκήρυξη αναρτήθηκε σήμερα το πρωί, ωστόσο για κάποιο λόγο έπειτα από λίγη ώρα οι διαχειριστές του site την «κατέβασαν».
Στο κείμενο το οποίο ήδη εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική και θεωρείται έγκυρο, αναφέρεται πως στόχος της επίθεσης στο ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω δεν ήταν να σκοτωθούν αθώοι πολίτες, ωστόσο επιλέχθηκε το ΜΕΤΡΟ από την οργάνωση «προκειμένου να προκαλέσουμε πιο πολύ ντόρο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Στην προκήρυξη σημειώνεται πως το ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω επιλέχθηκε επειδή μπορούσαν να μελετήσουν καλά τους χώρους και να μειώσουν τον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινης ζωής. Μάλιστα, αναφέρουν με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και ακριβέστατους χρόνους το πότε σταματά ο συρμός, πότε γίνεται ο έλεγχος από τον οδηγό κ.λ.π. Ακόμα, τονίζεται πως ένας ακόμη λόγος που το ΜΕΤΡΟ επιλέχθηκε, ήταν επειδή το κράτος κρατούσε κλειστούς τους συρμούς σε μεγάλες διαδηλώσεις και για αυτό τον λόγο ήθελαν να στείλουν μήνυμα πως εφόσον δεν εξυπηρετεί το κοινό, θα γίνεται παρανάλωμα του πυρός.
Οι συντάκτες της προκήρυξης αναφέρουν λεπτομέρειες για τον μηχανισμό, τονίζοντας πως η έκρηξη δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας λάθους στην πυροδότηση της βενζίνης.
Αναφορά γίνεται και στο όνομα του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη, τον οποίο χαρακτηρίζουν «φασίστα» και τονίζουν πως η αύξηση στα εισιτήρια σε εποχές ύφεσης αλλά και η υπογραφή του υπουργού με την Γερμανική εταιρία Siemens, ήταν σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι.
Ακόμα, υπάρχουν λεπτομέρειες για το πώς θα πραγματοποιεἰτο το «χτύπημα», ενώ η ονομασία της νέας τρομοκρατικής ομάδας που κάνει την εμφάνισή της, είναι «Κίνημα 12 Φλεβάρη». Πρόκειται για την ημερομηνία που ψηφίστηκε το Mνημόνιο 2 και είχε καεί όλη η Αθήνα...
Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...