Το σήκωσε στο Αγρίνιο – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός! - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τους πανηγυρισμούς στα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια

 

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η δεύτερη μετά την Ρεάλ Μαδρίτης που μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
- Με το 19ο γκολ του Μιραλάς επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και “σφράγισε” το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.
- Δύο στα δύο επί προεδρίας Μαρινάκη και τρία στα τρία με τον Βαλβέρδε στον πάγκο τους έχουν οι “ερυθρόλευκοι". Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με το γκολ, τις καλύτερες φάσεις και τους ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ στα αποδυτήρια.

Μπορεί να μην έπιασε απόδοση ανάλογη των τελευταίων του αγώνων, όμως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφερε να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν με τον Μανιάτη στο 9΄και τον Τοροσίδη στο 10΄, ενώ ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ τα γκολ των Μανιάτη (21΄) και Μιραλάς (35΄). Ενδιάμεσα ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 25΄να φεύγει άουτ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αμπντούν να μην μπορεί να νικήσει τον Τζενάμο και το δοκάρι στο 45΄.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Μιραλάς μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μακούν στο 54΄. Ο Βέλγος έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 6 στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει και απείλησε με τον Ακαλέ στο 74΄,ωστόσο δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία.

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Γκόλιας, Μητρόπουλος (86’ Καραμαλίκης), Ρότσα, Καμαρά, Θεοδωρίδης (62’ Ακαλέ), Άντι (62’ Φερνάντες), Χαριστέας.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης (46’ Μοδέστο), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν (78’ Φουστέρ), Αμπντούν (83’ Τζεμπούρ), Καζίμ Ρίτσαρντς, Μιραλάς.

  newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ