Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ηλεία: Ζεστός ο καιρός την Πρωτομαγιά & καθ' όλη την διάρκεια της νέας εβδομάδας


Spring
Μετά τις πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, από σήμερα Κυριακή και μέχρι τουλάχιστον το τέλος της νέας εβδομάδας θα επικρατήσει ηλιόλουστος & ζεστός καιρός.
Για σήμερα Κυριακή 29/4, περιμένουμε λιακάδα με λίγες νεφώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και την θερμοκρασία στους 24 με 25 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 26 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι.
Την Δευτέρα 30/4, την Τρίτη Πρωτομαγιά και την Τετάρτη 2/5 περιμένουμε ζεστό καιρό με την θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα στους 27 με 28 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Τα νεότερα στοιχεία για την Πρωτομαγιά σχεδόν εκμηδενίζουν την πιθανότητα για εκδήλωση φαινομένων όπως αρχικά φαινόταν. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί ασθενείς 3 έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, καλό & ζεστό καιρό περιμένουμε την Πέμπτη 3/5 και την Παρασκευή 4/5 με την θερμοκρασία στους 25 με 26 και τοπικά στα εσωτερικά τμήματα του νομού έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι δυτικοί - βορειοδυτικοί ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...