«Ερυθρόλευκος» ο Μάντζιος



Είναι σχεδόν οριστικό… Ο στράικερ του ΟΦΗ και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Μάντζιος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ!
O Μάντζιος ήταν μία ανάσα από τη μετακόμιση του στο «Καραϊσκάκη». Και, πλέον, τα πάντα έχουν οριστικοποιηθεί…
Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές που ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ το χρόνο. Και αυτό που μένει, είναι η ανακοίνωση από τους Πειραιώτες.
Τώρα στο ερώτημα, αν ο Μάντζιος χωράει στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας; Την απάντηση θα δώσει πιθανότατα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός, δηλαδή, που θα έρθει στους «ερυθρόλευκους» για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πάντως, ο Βάσκος έχει θετική γνώμη για τον Μάντζιο ειδικά μετά το 2-2 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα μέσα στο «Καραϊσκάκη».
Πάντως, είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ψάξει στράικερ, από τη στιγμή που ο Ντιόγκο, πιθανότατα, θα αποχωρήσει, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο πώλησης ενός εκ των Μιραλάς και Τζιμπούρ. Αλλωστε, αμφότεροι απασχολούν ευρωπαϊκούς συλλόγους και το σενάριο παραχώρησης ενός εκ των δυο είναι υπαρκτό. Ετσι από τη στιγμή που επιστρέφει ο Μήτρογλου και ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση του Πάντελιτς, ο Μάντζιος, μάλλον, χωρά στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.
xxxsports.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ