Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αναλαμβάνει την Ελπίδων ο Νικοπολίδης!


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αναμένεται να αναλάβει και επίσημα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “SportDay”, ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Γεωργιάδης σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, αφού έχει αποφασιστεί να μην ανανεωθεί η σύμβασή του. Τελευταίο του ματς αναμένεται να είναι τον Ιούνιο κόντρα στο Σαν Μαρίνο, εκτός και αν ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει νωρίτερα.

Οι Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Τάκης Φύσσας επέλεξαν τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να αντικαταστήσει τον Γιώργου Γεωργιάδηκαι η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο τεχνικός διευθυντής της Γαλανόλευκης μίλησαν με τον Νικοπολίδη, ο οποίος παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στην Εθνική Ελπίδων και ήρθαν σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες. Όλα δείχνουν ότι το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελπίδων θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο κόντρα στη Βοσνία.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...