Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ανοιχτή συγκέντρωση των Οικολόγων Πράσινων σήμερα στα Λεχαινά




Ανοιχτή συγκέντρωση των Οικολόγων Πράσινων σήμερα στα ΛεχαινάΜε εντεινόμενους ρυθμούς συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Νομό Ηλείας.

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή άνοδος των ποσοστών των Οικολόγων Πράσινων στην Ηλεία στις προηγούμενες δυο εκλογικές διαδικασίες (Βουλευτικές 2009 και Περιφερειακές 2010) αναμένεται να έχει συνέχεια και στις εκλογές της 6ης Μαΐου συντελώντας στην είσοδό τους, για πρώτη φορά, και στην Ελληνική Βουλή, όπου φιλοδοξούν να διαδραματίσουν δημιουργικό  ρόλο με τις καινοτόμες και ριζοσπαστικές προτάσεις τους στις κρίσιμες περιστάσεις που περνάει η χώρα.
Τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Ηλεία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά με πολίτες όλων των ηλικιών να δηλώνουν την συμπόρευση τους με τις ιδέες των Οικολόγων Πράσινων. Αυτό έγινε φανερό και χθες Κυριακή όπου κατά την διάρκεια της ημέρας υποψήφιοι και μέλη του κόμματος περιόδευσαν  σε Βαρθολομιό, Γαστούνη, Βάρδα και Πύργο μοιράζοντας προεκλογικό υλικό και συνομιλώντας με τους πολίτες.

Σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. οι Οικολόγοι Πράσινοι οργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση στο χώρο του καφέ-ΟΣΕ Λεχαινών, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη  αντίστοιχη εκδήλωση στον Πύργο.
Και στις δυο συγκεντρώσεις οι υποψήφιοι του κόμματος στην Ηλεία θα αναπτύξουν τις θέσεις και το πρόγραμμα των Οικολόγων Πράσινων αναπτύσσοντας διάλογο με τους πολίτες.
patris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...