Πύργος: Σύλληψη διαβόητου ΡΟΜΑ δραπέτη των φυλακών μετά από καταδίωξη

katadioksiΈνας 19χρονος ΡΟΜΑ με το προσωνύμιο «Μαμούνι» συνελήφθη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην περιοχή του Ανθόπυργου, έξω από τον Πύργο.
Ο νεαρός είχε δραπετεύσει μαζί με άλλους ομόφυλούς του από τις φυλακές του Αυλώνα στις 23 Μαρτίου 2012, όπου και κρατούνταν για να εκτίσουν ποινή φυλάκισης για κλοπές και ληστείες.
Ο νεαρός είχε επιστρέψει στον Πύργο, όπου ζει η οικογένειά του και το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου στην περιοχή των Λαστεϊκών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, να οδηγεί ένα λευκό Ford Escort. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη για να συλληφθεί και ο 19χρονος κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Ανθόπυργου, περνώντας έξω από το νοσοκομείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία με μεγάλη ταχύτητα.
Σε κάποιο σημείο βρέθηκε σε αδιέξοδο και παράτησε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμα ομόφυλοί του και τράπηκε σε φυγή, περνώντας μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Οι αστυνομικοί τρέχοντας τον κυνήγησαν, τον εγκλώβισαν στην αυλή ενός σπιτιού και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στα κρατητήρια της Α.Δ. Ηλείας.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ